Buitenschilderwerk & Onderhoud

Buitenschilderwerk & Onderhoudswerkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden volgens gespecificeerde offerte

Daarvoor moet u bij Bjorn Peters Schilderwerken zijn! Schilderwerk is iets dat bijgehouden dient te worden. Wanneer onderhoud van schilderwerk uitgesteld wordt verliest de verflaag zijn beschermde functie en wordt de uitstraling van de verf minder. Hoewel wij in de basis een schildersbedrijf zijn, kan het voorkomen dat er bij een opdracht ookonderhoudswerkzaamheden moeten worden verricht.

Denk bij onderhoud bijvoorbeeld ook aan een plank die dusdanig rot is dat het goedkoper is om deze te vervangen. Waar mogelijk voeren wij dergelijk onderhoud direct uit. Bij ons geldt altijd dat wij vooraf een gespecificeerde offerte maken van het werk dat wij voor u verrichten. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan bij uw onderhoud. Benieuwd naar zo’n gespecificeerde offerte voor uw onderhoud?

Vraag een Offerte aan via onze website of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Gevolgen van slecht onderhoud van uw schilderwerk

Indien er geen periodiek onderhoud plaatsvindt van uw schilderwerk zijn er meerdere risico’s die om de hoek komen kijken. Uw schilderwerk regelmatig laten controleren, onderhouden óf renoveren kan dit voorkomen. Wanneer er achterstallig onderhoud plaatst vindt zal dit als eerste ten koste gaan van de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast verkort het de levensduur van uw pand, doordat deze onbeschermd is tegen weersinvloeden. Als gevolg kan er houtrot optreden in het houtwerk en blaren in uw schilderwerk.

Wilt u deze problemen voorkomen en wilt u ontzorgt worden bij het onderhoud van uw schilderwerk? 

Bij buitenschilderwerk is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt zodat niet alleen het uiterlijk maar ook de bescherming van uw woning gewaarborgd wordt. Deze zaken gaan hand in hand bij buitenschilderwerk:

Tijdens het onderhoud aan uw schilderwerk zullen onze vakmensen als eerst het schilderwerk inspecteren, om houtrot en eventuele beschadigingen op tijd te detecteren. Vervolgens repareren wij de beschadigingen in uw hout- of schilderwerk en werken wij het geheel bij. Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor de buitenschilderwerkzaamheden of het onderhoud daarvan ? Neem dan contact met ons op en wij komen graag persoonlijk bij u langs om een onderhoudsplan op maat af te stemmen.

Bjorn Peters Schilderwerken te Tegelen. Wij verzorgen schilderwerk voor binnen en buiten. Technisch advies over aanpak van kleine en grote schilderprojecten. 

Contact Info

Volg ons ook op social media