Projecten

Projecten die we hebben mogen verzorgen

De beste zorg voor uw huis of bedrijfspand

Bekijk op deze pagina verschillende en uiteenlopende projecten van ons schilderwerk. Een mooi geschilderd en goed onderhouden huis of bedrijfspand is natuurlijk prachtig om te zien! Doe direct inspiratie op met onderstaande foto’s van onze afgeleverde projecten: een variatie aan schilderwerk dat uiteenloopt van houtrotreparaties tot traprenovaties en een volledige woning metamorfose.

Buitenschilderwerk

Wij bieden de beste zorg die uw huis of bedrijf verdient en nodig heeft en laten het weer stralen voor de komende jaren. Een goed onderhouden huis is het best rendement voor uw portemonnee. Bij het bovenstaande projecten mochten wij een gehele woning renoveren, waarbij wij uiterste zorg besteedt hebben aan een mooi eindresultaat dat in lijn is met de woning.

dav

Uw Kozijnen laten schilderen?

Je buitenkozijnen schilderen is belangrijk om ze te beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Maar ook je houten kozijnen binnen schilderen is nodig om ze in goede staat te houden.

Voor & Na

Bedrijfsprojecten

Neem contact met ons op

Bjorn Peters Schilderwerken te Tegelen. Wij verzorgen schilderwerk voor binnen en buiten. Technisch advies over aanpak van kleine en grote schilderprojecten. 

Contact Info

Volg ons ook op social media