Diensten

Onze Diensten

Binnenschilderwerk

Bij de inrichting van een woning, kantoorpand, of school is keuze van kleuren en de te gebruiken materialen erg belangrijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kleuren-trends.

Buitenschilderwerk & onderhoud

Goed buitenschilderwerk is voor iedere woning of bedrijfspand belangrijk. Een goed geschilderde woning is niet alleen mooi maar ook goed tegen weer en wind beschermd.

Houtrotreparatie

Houtrot ontstaat meestal op onderdorpels en hoekverbindingen. Het is herkenbaar aan een zachte, vaak roestbruine plek in het hout.

Latex & Lak spuiten

Op zoek naar een mooi en egaal resultaat voor al uw muren en plafonds? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Kleuradvies

Kleur bepaald heel veel zowel voor de uitstraling van de buitenkant van u woning of bedrijfspand, als de sfeer binnen.

Direct contact opnemen?

Wij beantwoorden uw vragen graag, vul het formulier in op onze contactpagina.

Een schildersbedrijf waar u op kunt vertrouwen

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk: vanzelfsprekend beide net zo belangrijk voor het behoud en de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Maar wat zijn nou de verschillen tussen binnenschilderwerk en buitenschilderwerk?   Niet elk schildersbedrijf bezit over de kennis en ervaring om deze verschillende schilderwerken uit te voeren. 

Wanneer u kiest voor Bjorn Peters Schilderwerken. kiest u voor ervaring en kwaliteit. We werken enkel met de beste producten en verfsoorten zodat wij een perfect eindresultaat kunnen waarborgen. Daarnaast kunnen wij als schildersbedrijf uw geheel aan schilderwerk uit handen nemen, van het binnenschilderwerk tot het buitenschilderwerk en van schilderonderhoud tot renovatiewerkzaamheden

Bjorn Peters Schilderwerken te Tegelen. Wij verzorgen schilderwerk voor binnen en buiten. Technisch advies over aanpak van kleine en grote schilderprojecten. 

Contact Info

Volg ons ook op social media