Houtrot Reparatie

Renovatieschilderwerken

Experts in renovatie en reparatie van houtrot

Dry rot bathroom wall

Last van houtrot? In onze werkzaamheden komen wij regelmatig situaties tegen waarbij hout verrot is. De meeste schildersbedrijven kiezen er in zo’n geval voor om het hout te laten vervangen. Dat is makkelijk voor de schilder, maar voor u is het duurder en het zorgt vaak ook voor flinke vertraging van uw renovatie.

Bij Bjorn Peters Schilderwerken hebben wij jarenlange ervaring met renovatie. Wij kunnen rotte stukken houten verwijderen, opvullen en verstevigen waardoor het hout weer jaren mee kan. Dat is vaak niet alleen goedkoper, maar ook sneller en meer verantwoord dan kiezen voor vervanging. 

Renovatie en houtrot laten repareren

Houtrot is helaas een veelvoorkomend probleem. Houtrot ontstaat in panden door slecht onderhoud of door juist een gebrek aan onderhoud. Bovendien hebben weersomstandigheden ook invloed op hout en kunnen deze ervoor zorgen dat er houtrot ontstaan. Bij houtrot is snel en effectief reageren ontzettend belangrijk. Om uw kantoorpand of woning in optimale conditie te houden dient er snel en adequaat opgetreden te worden tegen houtrot en dient het gerotte hout gerepareerd te worden door een ervaren, professionele schilder. Wanneer u uw houtrot of renovatie uit laat voeren door de vakschilders van Bjorn Peters Schilderwerken bent u verzekerd van een vakkundige reparatie, hoge kwaliteit verf én een efficiënte werkwijze. Zo kan uw woning of bedrijfspand er weer jaren tegenaan. Wilt u houtrot aan uw pand laten repareren? Neem dan direct contact op via ons contactformulier.

Bjorn Peters Schilderwerken te Tegelen. Wij verzorgen schilderwerk voor binnen en buiten. Technisch advies over aanpak van kleine en grote schilderprojecten. 

Contact Info

Volg ons ook op social media