over ons

Welkom bij bjorn peters schilderwerken

Mijn naam is Bjorn Peters, eigenaar van schildersbedrijf Bjorn Peters Schilderwerken te Tegelen. Wij verzorgen schilderwerk voor binnen en buiten, wij kunnen technische adviseren over de aanpak van kleine en grote schilderprojecten. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in de regio Venlo neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkzaamheden

U wilt uw huis, bedrijf of kantoor laten verven en bent op zoek naar een goed schildersbedrijf met oog voor kwaliteit en een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bjorn Peters Schilderwerken zorgt namelijk al jaren ervoor dat menig huis en kantoor in de regio Venlo goed in de verf staat.

 

Onze visie

Bij Bjorn Peters Schilderwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij gaan samen met u als klant uitvoerig uw project bespreken om dit vervolgens geheel naar uw wensen te perfectioneren. Of het nu een kleine of grote klus betreft ieder project op maat.

Tevreden Klanten

Bjorn Peters Schilderwerken wordt beoordeeld met 5 sterren. Bekijk wat klanten over ons schilderwerk zeggen

Ik raad deze schilder echt aan!

“Ik ben erg tevreden over de snelle en vakkundige uitvoering van Bjorn Peters. De woonkamer en schouw zien er weer keurig uit. Komt zijn afspraken na en werkt netjes. Absoluut een aanrader”

Danny Steeghs, Venlo

Betrouwbaar en spontaan!

“Bjorn is een betrouwbare en gezellige schilder. Bjorn heeft de houten trappen bij ons geheel gerenoveerd en opnieuw in de verf gezet. Mooi opgeschuurd en weer nieuw leven ingeblazen. Erg netjes werk afgeleverd.”

Jan Driessen, Venlo

Prachtig Vakwerk afgeleverd!

“Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden die Bjorn de afgelopen twee dagen bij ons heeft verricht. Bjorn was direct beschikbaar. Wij waren er niet helemaal over uit welke kleuren wij het beste konden combineren. Bjorn zijn advies heeft ons daarbij goed geholpen. De woonkamer ziet er strak uit.”

Bent u overtuigd van onze geleverde diensten en wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? vul het contact formulier hieronder in. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Wij zijn uw betrouwbare schilder in Venlo en omstreken!

Bjorn Peters Schilderwerken te Tegelen. Wij verzorgen schilderwerk voor binnen en buiten. Technisch advies over aanpak van kleine en grote schilderprojecten. 

Contact Info

Volg ons ook op social media